T-Kila & Lemon8

T-Kila & Lemon8

website laten makenEen website laten maken die even hard werkt als jij?

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Via uw website informeert u potentiële klanten over uw activiteiten en diensten. Wij zorgen voor het totale pakket. Met een doordachte structuur en een fris ontwerp waarmee u de aandacht van uw bezoeker vasthoudt en die uw klanten activeert en aanzet tot actie.

Een professionele website laten maken is  belangrijker dan ooit!

responsive webdesignMaar ook een ontwerp wat klaar is voor een nieuwe tijd! De laatste jaren steeg het mobiele gebruik ontzettend. Via responsive webdesign zorgen we ervoor dat uw website optimaal wordt weergegeven op alle toestellen. Bovendien paste Google z’n algoritme aan waardoor websites zonder mobiel vriendelijk ontwerp minder goed zullen scoren. Het is dus meer dat ooit belangrijk om een website te laten maken met een responsive ontwerp.

Bij elke nieuwe website voorzien we ook  standaard een modern en gebruiksvriendelijk CMS. Via dit CMS kan u zelf foto’s en tekst aanpassen zonder dat u telkens beroep moet doen op ons. Zo is het nog makkelijker om uw site up-to-date te houden en uw klanten maximaal te informeren.

Als u kiest om uw website door ons te laten maken voorzien we desgewenst ook een domeinnaam, webhosting, e-mail, aanpassingen en onderhoud, maar ook SEO, e-mailmarketing,…

Een website laten maken op maat van uw organisatie? T-Kila & Lemon8 is de partner waarnaar u op zoek bent. Contacteer ons vandaag nog voor een gesprek en komen graag een langs om ons voor te stellen.

 


T-Kila & Lemon8 - De Marbaixstraat 16 2060 Antwerpen Belgium - Google maps +32 3 238 03 43 - informatie@tk8.be