Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2

Website laten maken?

website laten makenEen website laten maken die even hard werkt als jij?

Een gratis website is misschien wat teveel van het goede. Waarom zou u geld uitgeven om een website laten maken? Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Via uw website informeert u potentiële klanten over uw activiteiten en diensten. Wij zorgen voor het totale pakket. We bouwen een website met een doordachte structuur en een fris ontwerp waarmee u de aandacht van uw bezoeker vasthoudt. En we zorgen ervoor dat uw site uw klanten activeert en aanzet tot actie.

Een professionele website laten maken is  belangrijker dan ooit!

responsive webdesignMaar ook een ontwerp wat klaar is voor een nieuwe tijd! De laatste jaren steeg het mobiele gebruik ontzettend. Via responsive webdesign zorgen we ervoor dat uw website optimaal wordt weergegeven op alle toestellen. Bovendien paste Google z’n algoritme aan waardoor websites zonder mobiel vriendelijk ontwerp minder goed zullen scoren. Het is dus meer dat ooit belangrijk om een website te laten maken met een responsive ontwerp.

Een full option service voor onze klanten !

Bij elke nieuwe website voorzien we ook  standaard een modern en gebruiksvriendelijk CMS. Via dit CMS kan u zelf foto’s en tekst aanpassen zonder dat u telkens beroep moet doen op ons. Zo is het nog makkelijker om uw site up-to-date te houden en uw klanten maximaal te informeren.

Als u kiest om uw website door ons te laten maken voorzien we desgewenst ook een domeinnaam, webhosting, e-mail, aanpassingen en onderhoud, maar ook SEO, e-mailmarketing,…

We bouwen een veilige website voor u en uw klanten

We voorzien uw site van een SSL certificaat en een beveiligde https-verbinding zijn herkenbaar aan een groen slotje.

Zo straalt uw site meer vertrouwen en kwaliteit uit en uw bezoekers zijn zeker dat hun gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Google  communiceert niet vaak over hun ranking systeem. Recent gaf Google zelf toe dat websites met HTTPS en SSL beter scoren in hun google ranking.

U kan zelf nakijken of uw site al in orde is. SSL Labs heeft een andere handige online check tool om na te gaan of uw site klaar is voor SSL. met deze handige tool kan u uw site controleren op de aanwezigheid van SSL en mixed content. Of met de Lighthouse-tool  voor developers van google.

Een website laten maken op maat van uw organisatie? T-Kila & Lemon8 is de partner waarnaar u op zoek bent. Contacteer ons vandaag nog voor een gesprek en komen graag een langs om ons voor te stellen.