Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2

Webshop laten maken?

Een webshop laten maken? Wij helpen u graag verder!

webshop laten makenEen webshop laten maken? Nu is het moment want online verkoop zit meer dan ooit in de lift. (bron)
Bovendien bereikt u met een webshop makkelijk nieuwe potentiële klanten voor uw winkel.

Wij bouwen webshops met diverse opensource pakketen zoals Opencart, Magento of WooCommerce. We voorzien een mooie hedendaagse layout en houden meteen rekening met de optimalisatie voor goede resultaten in Google.

Ook kunnen we u helpen bij het uitwerken van een advertentie campagne op Google Adwords of Facebook door het bedenken van een strategisch plan om klanten naar uw webwinkel te leiden.

Uiteraard ligt de focus allereerst op de organische zoekresultaten (onbetaald) en pas in tweede instantie op de betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).

Waarom zou u voor ons kiezen om uw webshop te maken? Er zijn immers heel wat softwarepakketten die sugereren dat iedereen een webshop kan maken. Maar de meeste hiervan hebben zo hun beperkingen. Voor een zeer eenvoudige webshop volstaan ze meestal wel maar als u bijvoorbeeld verschillende betaalsystemen wil integreren in uw webshop blijken de meeste al gelijk iets minder eenvoudig. Heeft u ook nagedacht over het onderhoud en beheer van uw webshop?
Wij alvast wel! Vanuit onze jarenlange ervaring zoeken we  een beheerssysteem wat het beste bij uw winkel en uw assortiment past.

In een eerste kennismaking  maakt u uw wensen en verwachtingen duidelijk. We peilen hierbij naar uw ideeën over de inhoud,  de uitstraling van de webshop eventueel de integratie van uw huisstijl, en mogelijk andere punten.  Uiteraard delen we onze kennis en jarenlange ervaring met u en staan we u bij met de technische aspecten zoals betalingsproviders, SEO, veiligheid, etc.

Op basis van dit gesprek bouwen een webshop die perfect aan al uw wensen voldoet. Zo maken we uw leven makkelijker waardoor us zich op uw zaak kan concentreren.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag eens bij u langs!
Of bel ons vandaag nog 03 238 03 43 o