Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2

Grafisch ontwerp voor het web

Grafisch ontwerp dat wérkt!

U wil natuurlijk een mooie website met een mooi grafisch ontwerp. Als webdesigner houden we rekening met al uw wensen en als grafisch ontwerper met een jarenlange ervaring in de internet- en reclamewereld kunnen we u raad geven om een succesvolle website te creëren.

Bekijk onze portfolio!

Een huisstijl vormt de rode draad doorheen uw communicatie en dat is online niet anders. Van corporate bedrijfswebsites tot dynamische campagnesites, we vertalen uw huisstijl naar webvriendelijk concept. Daarbij verliezen we de gebruiksvriendelijkheid, informatie-architectuur en dynamiek geen moment uit het oog. Zo zorgen we ervoor dat uw website optimaal tot z’n recht komt op alle verschillende toestellen van een tablet tot een desktop.

Bovendien is houden in het ontwerp ook rekening met de zoekmachines zodat het ontwerp van uw site optimaal bijdraagt aan uw score in bijvoorbeeld Google.

Nog geen huisstijl? Een logo nodig? Op zoek naar drukwerk?

Geen nood, we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Dankzij onze brede grafische kennis helpen we graag met het design van logo’s, huisstijlen, flyers, brochures, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, advertenties,… We zorgen steeds voor een verzorgd ontwerp wat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij hebben helpen starters graag op weg om op een goedkope manier uw eerste website te laten maken en zo gevonden te worden op het internet.

Bovendien hebben we ook goede contacten met verschillende drukkerijen. Zo bent u steeds zeker dat uw drukwerk bij een vakkundige drukker gedrukt wordt en voor een goede prijs!

Bel ons vandaag nog om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen!