Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2

Webdesigner

Op zoek naar goede webdesigner?

webdesign ontwerp schetsU bent op zoek naar een webdesigner die uw website kan ontwikkelen? Een website die u zelf kan aanpassen, webwinkels, dynamische websites,.. wij ontwerpen uw site volledig naar uw wensen!

Bovendien kunnen we uw site voorzien van een eenvoudig en krachtig CMS. Zo heeft u de controle over de inhoud van uw website, en kan u deze makkelijk zelf aanpassen.

Want hoe makkelijker het is om uw site te updaten, hoe vaker u het doet.  Trouwens, door uw website regelmatig te updaten trekt hij nieuwe klanten aan en het helpt ook om beter gevonden te worden in Google

En we ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen er ook voor dat er bezoekers naartoe komen. Iedere website die wij afleveren is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf bijvoorbeeld op google gevonden kan worden. Bovendien denken we ook aan integratie met sociale media zodat u makkelijk uw site kan koppelen aan bijvoorbeeld Facebook of twitter.

U heeft een website nodig!

Wist u dat uw klanten gemiddeld 4 uur per dag voor een scherm zitten en dus steeds vaker online zoeken en hun aankopen doen.
Dat wilt u toch niet missen?

Wij zetten uw bedrijf op het net!  Als uw bedrijf niet op het internet aanwezig is bestaat het vandaag de dag niet! Contacteer ons nu!

Responsive webdesign

Er is een enorme stijging in het aantal bezoekers via een mobiel toestel. Google paste haar logaritme aan waardoor sites met webdesign wat goed werkt op mobiele toestellen beter scoren in de rankings. Een nieuwe website zonder responsive webdesign is ondenkbaar!

Wij staan klaar voor al uw vragen

U zoekt iemand voor uw webdesign of u wil een site laten bouwen maar u heeft nog vragen? Bezoek ons in Antwerpen of neem  contact met ons op en we komen graag bij langs!

In onze portfolio kan u alvast enkele voorbeelden van door ons gebouwde websites terugvinden.