Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2

Web banner laten maken?

Een html5 banner laten maken? Of gewoon een eenvoudige gifbanner?

Banners zijn de nieuwe billboards, de neonreclames van onze tijd! Ze zijn het uitgelezen middel om uw product of bedrijf aan de man te brengen op het internet.

Wij trachten banners te creëeren die op alle platformen werken. Daarom kiezen we steeds de technologie die het beste past bij het platform waarop de banner getoond zal worden. Van een eenvoudige gif banner tot een mooi uitgewerkte HTML5 banner. We kunnen zelfs responsive banners ontwikkelen die zich automatisch aanpassen aan het platform waarop ze getoond. Web, mobile, tablet, groot scherm, of waar ze dan ook getoond moeten worden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we steeds tot in de puntje afgewerkte banners afleveren met vloeiende animaties, prachtige design, en doorgedreven functionaliteiten. We hebben de passie en de know-how om steeds een passende oplossing te bedenken.

Maar een webbanner moet niet alleen mooi zijn. Een goede banner is een banner waar mensen op willen klikken, die mensen een beetje uitdaagt zonder ze te provoceren. We helpen u met onze kennis en ervaring. We kennen bovendien ook alle voorwaarden en regeltjes waaraan banners volgens Google, IAb en andere reclameregies moeten voldoen. Met meer dan 10 jaar ervaring in digital advertising zijn we dan ook de perfecte partner voor uw bannercampagne met een hoge effectieve conversie.

Wat voor banner u ook wil laten ontwikkelen

  • HTML5 (JavaScript/Css) & Flash (AS2/AS3)
  • Rich Media, expanding, take-overs, etc.
  • YouTube Mastheads
  • DoubleClick, IAB/Sizmek,…

Wat u ook zoekt,… We kunnen het voor u maken.

Bovendien  onderzoeken we voortdurend de laatste nieuwe technologieën zoals  Geo localisatie, gyro technologie, en veel meer. Allemaal volgens de laaste HTML5 standaarden

Bel ons eens op met uw campagne idee en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.