Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2


Webdesign Responsive website voor Tom Naegels

Een nieuwe, volledig responsive website voor Tom Naegels.

De responsive website is speciaal  ontwikkeld met de nieuwste web technologie die ervoor zorgt dat de website zich perfect aanpast aan het toestel dat de bezoeker gebruikt. De vormgeving, beelden en lettergrootte zullen er anders uitzien op mobiele toestellen dan op een computer die beschikt over een groter scherm.

Smartphones kunnen de meeste websites wel weergeven. Maar vaak kan je er weinig mee. Teksten zijn vaak veel te klein. Links zijn zelden aangepast aan je vingers.  En als je een formulier moet invullen heb je helemaal pech.

Met responsive webdesign streven we naar naar een optimale ervaring van de website op zoveel mogelijk verschillende platformen (van desktop computers tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website past zich aan aan  de afmetingen van een scherm. Zo verbetert de leesbaarheid van tekst en de gehele bruikbaarheid van de interface.

Op deze manier krijgen de bezoekers de inhoud van de site op ieder platform optimaal gepresenteerd en is deze steeds makkelijk leesbaar.

http://www.tomnaegels.be