Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2


Is uw website klaar voor HTTPS en SSL?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen sites die niet via https werken als ‘onveilig’ gemarkeerd worden.

Wie vanaf juli de nieuwe versie van Chrome gebruikt een site zonder https bezoekt, krijgt in de url-balk de waarschuwing te zien dat de verbinding onveilig is. Dit kan potentiële klanten afschrikken om uw site te bezoeken.

Sites met een SSL certificaat en een beveiligde https-verbinding zijn herkenbaar aan een groen slotje.

Deze sites stralen meer vertrouwen en kwaliteit uit. Uw bezoekers zijn zeker dat hun gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Google  communiceert niet vaak over hun ranking systeem. Maar onlangs verklaarde Google dat websites met HTTPS en SSL beter scoren in hun google ranking.

U kan zelf nakijken of uw site al in orde is. SSL Labs heeft een andere handige online check tool om na te gaan of uw site klaar is voor SSL. met deze handige tool kan u uw site controleren op de aanwezigheid van SSL en mixed content. Of met de Lighthouse-tool  voor developers van google.

Raakt u er toch niet uit wijs? Heeft u vragen over het toevoegen van een SSL certificaat aan uw website dan mag u ons ook altijd contacteren.
We helpen u graag verder om uw site te voorzien van een Https verbinding.