Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2


Audi Mobiliteits website voor bedrijfsvervoerplan Brussel

In het kader van het Leefmilieu Brussel bedrijfsvervoerplan vroeg Audi Brussel ons een mobiliteitswebsite te ontwikkelen om hun personeel en bezoekers te informeren over de actuele verkeerssituatie. Met deze website voldoen ze aan de wettelijke informatieplicht in het kader van  een bedrijfsvervoerplan Brussel. Dit is een verplichte maatregel voor bedrijven van Leefmilieu Brussel.

De site heeft een multimodale bereikbaarheidsfiche, een overzicht van de  huidige files en incidenten op de belgische autostrades. Verder is er een overzicht van de villostations in brussel en hun actuele beschikbaarheid, een ge├»ntegreerde routeplanner voor het openbaar vervoer, actuele updates van de luchtkwaliteit en eventueel gerelateerde maatregelen.

Het is vanzelfsprekend dat de informatie in de bereikbaarheidsfiche correct moet zijn. Dienstregelingen van het openbaar vervoer, infrastructuur en verkeersregelingen veranderen continu. En dus zorgen we ervoor dat deze geregeld wordt opgefrist. Uiteraard wordt al deze informatie automatisch up to date gehouden.