Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2
webshop maken


Webshop beginnen?

Start je webshop eenvoudig en ontvang snel online betalingen onze partners mollie en stripe

Je wil je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen en online meer omzet realiseren? Bij T-Kila & Lemon8 begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het opzetten van een webshop en het accepteren van online betalingen. Dankzij onze partnerschappen met gerenommeerde betalingsproviders zoals Mollie en Stripe, zijn we helemaal klaar om jou te helpen. We brengen je moeiteloos en veilig online zodat je meteen kan beginnen verkopen en betalingen ontvangen.

Waarom een Webshop?

In de snel evoluerende digitale wereld is het hebben van een webshop niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak voor bedrijven van elke omvang. Het opzetten van een online winkel opent de deur naar een wereldwijd publiek, vergroot de zichtbaarheid van jouw merk en biedt een gemakkelijke manier voor klanten om jouw producten of diensten te verkennen en aan te schaffen.

Wij zijn jouw partner in E-commerce succes

Bij T-Kila & Lemon8 geloven we in eenvoud en effectiviteit. We hebben een team van experts dat klaar staat om jou te begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerpen van de webshop tot het implementeren van krachtige betalingsgateways. Onze focus ligt op het begrijpen van jouw specifieke behoeften en het leveren van op maat gemaakte oplossingen.

Betrouwbare Betalingsproviders zoals Mollie en Stripe

Het ontvangen van online betalingen is een cruciaal onderdeel van elke succesvolle webshop. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Mollie en Stripe, twee vooraanstaande betalingsproviders die bekend staan om hun veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

waarom kiezen voor Mollie of Stripe:

  1. Veiligheid en Betrouwbaarheid: Beide providers maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën. Zo kan je de financiële gegevens van jouw klanten beschermen.
  2. Wereldwijde Dekking: Mollie en Stripe ondersteunen betalingen in verschillende valuta’s, waardoor jouw webshop toegankelijk is voor klanten over de hele wereld.
  3. Eenvoudige Integratie: Onze experts zorgen voor een naadloze integratie van Mollie en Stripe in jouw webshop, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt.
  4. Mobiele Optimalisatie: Met de groeiende trend van mobiele winkelen zorgen Mollie en Stripe ervoor dat jouw webshop soepel functioneert op verschillende apparaten.

Hoe gaan we tewerk?

  1. Consultatie: Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend consult. We bespreken je doelen, behoeften en verwachtingen.
  2. Webshop Ontwikkeling: Onze deskundige ontwikkelaars creëren een op maat gemaakte webshop die past bij jouw merk en werkwijze.
  3. Betalingsgateway Integratie: We implementeren de betaalfunctie in je webshop en zorgen voor een veilige en naadloze kassa-ervaring.
  4. Training en Ondersteuning: Onze ondersteuning stopt niet bij de lancering. We bieden training en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je webshop haalt.

Let’s Do this! Ga binnenkort van start met je eigen webshop!

We hielpen reeds verschillende bedrijven met succes de wereld van e-commerce te betreden en online betalingen te ontvangen. Contacteer ons vandaag nog en en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen floreren in de digitale wereld.