Skip to main content
T-Kila & Lemon8

T-KILA & LEMON8


FULL SERVICE MICRO AGENCY
WEB DESIGN PRINT MULTIMEDIA


THE WHITE EDITION V2


Webdesign Dam Architecten geoptimaliseerd voor aanraakschermen

Dam Architecten wilden een responsive website laten maken met de nieuwste mobiele technieken. Een uitdaging die we graag aangingen. Responsive design wil zeggen dat de site zich automatisch aanpast wanneer dat nodig is om zo een optimale gebruikservaring op een smartphone of tablet te garanderen.

Verder is de site ook geoptimaliseerd om zowel op een aanraakscherm als via muis of toetsenbord gebruikt te worden. Zo kan je op een tablet of telefoon “bladeren” met je vingers als was het een boek en kan je via een toetsenbord net zo makkelijk navigeren met de pijltjestoetsen of door te scrollen met je muis.

Door gebruik te maken van responsive web design benutten we maximaal de voordelen van de verschillende platformen en zorgen we voor de meest gebruiksvriendelijke ervaring.

Voor het ontwerp hebben we gekozen voor een zeer zuivere en heldere layout. Op deze manier komt de architectuur van Dam Architecten optimaal tot z’n recht en kunnen de beelden voor zich spreken. Waar nodig is ruimte voorzien voor een woordje uitleg. Zodat ook de onzichtbare elementen van de architectuur uitgelegd kunnen worden.

Responsive touch webdesign voor dam architecten
http://www.damarchitecten.be